Mathantverk från Småland

Lokalproducerad dessertost

 

Välkommen till Fröset Gårdsmejeri!

Ostkiosken är öppen med självbetjäning varje dag kl 10-19!


Självbetjäning fungerar på så vis att vi fyller på Ostkiosken på morgonen med minst fyra olika sorters ost. I Ostkiosken hittar du information om priser och instruktioner om hur man handlar i Kiosken. 

Du betalar smidigast med swish men det går också bra med jämna kontanter eller betalning via bankgiro. 

 

Vi tar emot bokade grupper på studiebesök i mån av tid. Ett ordinarie studiebesök tar ca 1 timme och kostar 80 kr per person, minsta antal 8 st. För grupper som önskar ett längre besök, t.ex. skolklasser, går även detta att ordna om det går att få in i vårt schema, pris enligt överenskommelse.

 

Det går också boka en Ostprovning hemma hos sig själv eller på annan plats. Då kommer ngn av oss (oftast Malin) med ost, kex, marmelad & vår berättelse medan kunden står för lokal, porslin, dryck och disk :-) Detta till en kostnad av 180 kr/pp + ev reskostnad. Kontakta oss för mer info! 

Både studiebesök och Ostprovningar brukar vara uppskattade arrangemang. Minsta antal 8 st.

 


Jossan med sina killingar Judith och Johanna, våren 2016

 

WOW!!! Hurra för oss! Vi vann både Guld och Silver i klassen för syrade ostar på SM i Mathantverk som avgjordes i Växjö i september 2014. Lilla Astrid vann guld och Svarte Peter fick silver!

 

 

 


 

 

 Återförsäljare

Följande butiker säljer våra ostar; Puttes lanthandel i Ramkvilla, Brobyhallen i Landsbro, Stenberga Lanthandel, Johanne i Växjö, Bondens Butik i Växjö, Norrby Ängar utanför Eksjö.

Restauranger och cafeer som har våra ostar ofta eller då och då: PM & Vänner, PM Bröd & Sovel, Ett Kvarter, Wallby Säteri, Park Elits Hotel, Den småländska kolonin, Kafe de luxe, Vita Amandi.

Då och då hittar du också våra ostar i matkassarna hos Family Food!Kontakta oss gärna:

Malin 070-53 152 97

Calle 070-39 116 03


Följ oss gärna på Facebook - Fröset Gårdsmejeri